Wij willen van afval naar grondstof. U ook?

Wij willen van afval naar grondstof. U ook?

Wilt u net als ons van afval naar grondstof? Neem dan een kijkje op onze website en leer over onze organisatie. Wij organiseren veel activiteiten om zoveel mogelijk afval in de natuur te voorkomen.

Akwadraat

Akwadraat is begonnen nadat wij de vervuiling van het milieu zagen toenemen. Wij hebben daarna onderzoek gedaan op internet en het bleek steeds meer te worden. Wij hebben toen deze organisatie opgestart om te proberen het afval te verminderen. En niet zomaar verminderen. Nee, wij gaan het dan omzetten in grondstoffen die wij zelf weer kunnen gebruiken. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wij organiseren ook activiteiten om deze ramp te voorkomen. Heeft u nou een activiteit of opdracht voor ons in gedachten? Laat het dan weten. Contact opnemen kan via de telefoon of mailen. Het is ook mogelijk om langs te komen. Ons adres is Peppelenbos 17 6662 WB Elst. Mailen kan naar aalders@akwadraat.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0)6 54 77 60 41.

van afval naar grondstof

Meer informatie?

Wilt u meer informatie te weten te komen over onze organisatie? Neem dan een kijkje op onze website. Bellen naar ons telefoonnummer kan ook als u verdere vragen heeft.

Geef een antwoord