Een ruime keuze bestrating in de webshop van Steenhandel Kan

Een ruime keuze bestrating in de webshop van Steenhandel Kan

Steenhandel KanBent u op zoek naar een steen of tegel die helemaal aansluit op uw wensen? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de webshop van Steenhandel Kan! Zij hebben zeer ruim aanbod en het komt zelden voor dat er iemand met lege handen weg gaat.

Zelf heb ik onlangs mijn eerste huis gekocht met een klein tuintje erbij. Deze moest nog helemaal ingericht en ook bestraat worden. Ik moest daarom op zoek naar een steenhandelaar welke een ruime keuze heeft aan verschillende stenen en tegels. Ik wist namelijk nog niet wat ik precies zocht en het is daarom fijn om veel verschillende tegels en stenen te bekijken en zo een keuze te maken.

Ik ben op een zaterdagmiddag naar Steenhandel Kan geweest. Graag wilde ik wat meer informatie over de tegels en een advies welke tegel het beste bij mijn wensen past. De vakkundige medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben mij daarnaast ook op een zeer professionele manier mijn vragen beantwoord. Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn beslissing kunnen maken en de perfecte tegel gekocht.

Contact met Steenhandel Kan

Steenhandel Kan is 6 dagen per week geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op een zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Het is dan ook zeker een aanrader om langs te gaan in de showroom of showtuin gevestigd aan de stationsweg 19 te Nijmegen.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen via het telefoonnummer 024-3481148.

Geef een antwoord