De beste persoonlijke begeleiding vindt u op http://www.smartpersonaltraining.nl/

De beste persoonlijke begeleiding vindt u op http://www.smartpersonaltraining.nl/

Op http://www.smartpersonaltraining.nl/ kunt u precies zien wat smart personal training voor u kan betekenenhttp://www.smartpersonaltraining.nl/

Ik ben inmiddels 5 jaar en 35 kilo verder. Ik heb 5 jaar geleden met behulp van smart personal training mijn leven voorgoed veranderd. Ik was 35 jaar en woog 115 kilo. Ik was thuis komen te zitten nadat ik mijn baan was verloren, ik werd depressief en werd een emotie eter. Wanneer ik verdrietig, boos, teleurgesteld etc werd ging ik eten. Het ging met grote hoeveelheden naar binnen. Dit deed ik een keer of 5 op een dag. U kunt zich nu natuurlijk wel voorstellen hoe ik er ongeveer uitzag na al dat eten. Ik was niet meer gelukkig en raakte dus nog verder in mijn depressie. Het was een soort visuele cirkel, ik kwam er niet meer uit. Gelukkig had ik nog 1 vriend overgehouden die altijd voor mij klaarstond en mij niet had laten vallen. Hij heeft op een dag dat ik niet thuis was al het ongezonde eten uit mijn huis weggehaald en er gezond eten voor in de plaats gelegd. Ook heeft hij een personal coach en een psycholoog voor mij ingeschakeld. Zo is het allemaal begonnen.

personal training

Ik heb een hele goede begeleiding gehad van smart personal training waardoor ik 35 kilo ben afgevallen. Ik zit nu weer lekker in mijn vel, eet niet meer ongezond en ben weer gelukkig. Dat is alles wat ik nodig had.  Komt dit verhaal u bekend voor, of wilt u ook gewicht verliezen kijk dan op http://www.smartpersonaltraining.nl/ voor meer informatie.

Geef een antwoord